Ürünlerimiz >>>KARBOSAN>>> Karbosan ürünleri
 
AKFEN ZIMPARA
AKİ
ARMAK
ATLAS ZIMPARA
AYSAN SPATULA
BETON ÇİVİLERİ
ÇAĞTAŞ SİLME TAŞI
CAM ÇİVİLERİ
ÇELİKKAL KIRICI
ÇELİKKAL MAKAS
ÇINAR - ARSLAN MAMÜLLERİ
ÇİSAN İP
DEKORRULO
DERBY YAPIŞTIRICILARI
ESAŞ EĞE SANAYİ
GRES POMPASI
HASSAN
TÜRK HENKEL
INKA
İPEK MAMÜLLERİ
INTERFLEX
KALE KİLİT
KARBOSAN
KİLMAK
MATSAN KAYNAK PENSLERİ
MAKİNA TAKIM
METRESAN (FISCO METRE)
OERLIKON
ORMEN EL ARABALARI
OSMANLI İZOLASYON
PLASTİK İMALATLAR
POLİKUR ÜRÜNLERİ
RISS ELMAS UÇLARI
SAKÜL-İNŞ. MAKARALARI
SARI / BEYAZ / MENTEŞE ÇİVİLERİ
SIVACI MALZEMELERİ
TORK HORTUM KELEPÇELERİ
YALÇIN MENGENE
YILDIZ GAZ ARMATÜRLERİ
YAĞMURLUK VE ELDİVENLER
YILMAZ FIRÇA
 

Ürün Adı
TAŞLAMA TAŞLARI
 
Ürün Tanımı
İyi teçhiz edilmiş takım hanelerden kesici takımların bilenmesi, üretilmesi ve onarılması gibi rutin ve sürekli işler için Karbosan tarafından özel olarak seçilip üretilen bir seri taş kullanılmalıdır.

Bazı takım haneler ise sadece kısa süreli değişik işler yapabilecek imkan ve teçhizata sahiptir Karbosan Taşları ekonomikliği ve değişik taşlama işlemlerinde yüksek verim sağlayan kalitesi ile bu tür takım hanelerde de başarıyla kullanılır.


GENEL AMAÇLI ZIMPARA TAŞLARI  

Karbosan genel amaçlı zımpara taşları Yüzey Taşlama, silindirik taşlama ve takım hanelerin bileme işlemlerinde kullanılmak üzere muhtelif ölçü ve evsafta üretilmektedir.
>>>AYRINTILI BİLGİ

SCG ELMAS BİLEME TAŞLARI SCG 80 J5 V 

Karbür takımların bakımında Karbosan bileme taşları yüksek performans ve ekonomi temin eder. En iyi sonucun elde edilmesi için bilenme ihtiyacının ortaya çıktığı anda gereken keskin kenarın sağlanacağı şekilde bileme yapılmalıdır.
>>>AYRINTILI BİLGİ


ÇANAK TAŞLARI EK 60 K6 V 

Karbosan Çanak taşları Düz ve Konik formlarda çok maksatlı kullanılmaya müsait standart kalitede üretilmektedir.
>>>AYRINTILI BİLGİ

TESTERE BİLEME TAŞLARI  

Testere bileme taşları muhtelif testerelerle biçim vermek ve bilemek amacıyla testere üretiminde ve ağaç ürünleri endüst-risinde yaygın olarak kullanılırlar.
>>>AYRINTILI BİLGİ

YÜZEY TAŞLAMA EKR (GRIT) K6 VN

Bütün taşlama işlemleri esasen yüzey taşlama olmakla birlikte yüzey taşlama" terimi ile düz yüzeylerin taşlama işlemleri kastedilmektedir. Yüzey taşlama taşları Tezgah tiplerine uygun olarak 3 grupta toplamak mümkündür.
>>>AYRINTILI BİLGİ

SİLİNDİRİK TAŞLAMA

Silindirik taşlama yuvarlak biçimli tüm iş parçalarının dış çaplarının taşlanmasını kapsar. Taşlama sonunda elde edilmesi istenen biçim gerçekten silindirik olmasa dahi taş gerektiği şekilde bilinerek taşlama yapılır. Bu taşlama türünde iş parçası iki punta arasına bağlanmıştır.
>>>AYRINTILI BİLGİ

PUNTASIZ TAŞLAMA

Puntasız taşlama, silindirik taşlamaya benzer bir işlemdir. Ancak, iş parçası iki punta arasında bağlı olmayıp regülasyon taşı vasıtası ile kontrol edilir ve dönmesi sağlanır. İş parçasının regülasyon taşı ile kesici taş arasında tutulmasını iş bıçağı (gayd) adı verilen form verilmiş bir çelik parça sağlar.
>>>AYRINTILI BİLGİ

KABA TAŞLAMA (Çapak Temizleme)

Kaba taşlama veya çapak alma taşları ekonomik olarak ve en kısa sürede en fazla paso alacak biçim ve kalitede üretilirler.

 

DÖKÜM ÇAPAKLARININ TEMİZLENMESİ

Bu işlem döküm parçaların üzerindeki istenmeyen çapakların ve yolluk artıklarının temizlendiği bir kaba taşlama işlemidir. Döküm ağız ve yolluklarının, tufalların, kütüklerin, döküm çapaklarının, kalıp ek yerleri izlerini temizlenmesi için döküm parçalarının dökümhanelerde taşlanması bu yolla sağlanır.
>>>AYRINTILI BİLGİ

DİSK TAŞLAMA

Disk taşlama tezgahları, düz yüzeylerin taşlanması için disk taşlar adı verilen taş veya taş çifti kullanan tezgahlardır. Disk taşlar alan yüzeyleri ile taşlama yaparlar.
>>>AYRINTILI BİLGİ