Ürünlerimiz >>> HENKEL>>> Yapıştırıcılar
 
AKFEN ZIMPARA
AKİ
ARMAK
ATLAS ZIMPARA
AYSAN SPATULA
BETON ÇİVİLERİ
ÇAĞTAŞ SİLME TAŞI
CAM ÇİVİLERİ
ÇELİKKAL KIRICI
ÇELİKKAL MAKAS
ÇINAR - ARSLAN MAMÜLLERİ
ÇİSAN İP
DEKORRULO
DERBY YAPIŞTIRICILARI
ESAŞ EĞE SANAYİ
GRES POMPASI
HASSAN
TÜRK HENKEL
INKA
İPEK MAMÜLLERİ
INTERFLEX
KALE KİLİT
KARBOSAN
KİLMAK
MATSAN KAYNAK PENSLERİ
MAKİNA TAKIM
METRESAN (FISCO METRE)
OERLIKON
ORMEN EL ARABALARI
OSMANLI İZOLASYON
PLASTİK İMALATLAR
POLİKUR ÜRÜNLERİ
RISS ELMAS UÇLARI
SAKÜL-İNŞ. MAKARALARI
SARI / BEYAZ / MENTEŞE ÇİVİLERİ
SIVACI MALZEMELERİ
TORK HORTUM KELEPÇELERİ
YALÇIN MENGENE
YILDIZ GAZ ARMATÜRLERİ
YAĞMURLUK VE ELDİVENLER
YILMAZ FIRÇA
 

Ürün Adı
 
NİTROMORS SU İLE YIKANABİLEN BOYA SÖKÜCÜ
Ürün Tanımı
Tanımı
Nitromors; modern ve etkili bir boya sökücüdür. Kıvamlı ve jölemsi formülü ile hem dikey, hem de yatay yüzeylerde kullanılabilir. Kalın boya uygulanmış yüzeylerde derinlemesine nüfuz ederek, yüzeye zarar vermeden boyayı söker. Yanıcı, yakıcı ve asidik değildir.
Uygulama Alanları
Nitromors Boya Sökücü ; yağ bazlı, emaye, emülsiyon ve sentetik boyaları, lak, şellak ve plastik kaplamaları, fırın ve poliüretan boyaları, katran ve diğer kaplamaları, selülozik, akrilik ve sentetik oto boyalarını çabuk, emniyetli ve kolay çıkarılır. Ahşap, metal, sıva, taş ve beton yüzeyler üzerinde kullanılır.
Teknik Özellikleri
Bileşimi : Metilen Klorid
Görünüş : Kıvamlı Opak Sıvı
Kaynama Noktası : 35 C-400 C
Donma Noktası : 50 C
Alevlenme Noktası : Yanıcı Değildir
Yoğunluk : 1.15 g/cm3 ( 15C ısıda )
Viskozite : 1500-2000 mps (Brookfield)
Kullanım Miktarı : 1 L/ 2 - 4 m2.
Uygulama
Kullanım esnasında sigara içmeyiniz, çıplak alevin veya sıcak yüzeylerin yakınında kullanmayınız. Ortamın havalandırılmasına özen gösteriniz. Çatı katı ve kiler gibi kapalı yerlerde havalandırma özellikle önemlidir. Uygulamadan önce, mümkün olduğu kadar metal parçaları ve sökülebilen aksamları yüzeyden çıkarınız. Nitromors'u, içerisine iyice daldırılmış fırça ile yüzeye uygulayınız. Etki süresi, çıkarılacak boyanın kalınlığına ve esnekliğine bağlıdır. Genellikle 5 ila 20 dk. yeterlidir. Uygun bir spatula ile Nitromors Boya Sökücü'nün çıplak yüzeye tamamen temas edip etmediğini, küçük bir yüzey üzerinde kontrol ediniz. Gerekirse ilk katın üzerine bir kat daha sürünüz. Boyayı geniş uçlu bir spatula ile kazıyınız. Geniş yüzeyler üzerinde yüksek basınçlı su (70 kg/cm2) veya bulaşık teli daha etkili olur. Yüzey tamamen soyulduktan sonra soğuk su ve deterjan ile temizlenmelidir. İyi cins ahşap veya ahşap kaplamalarda su yerine beyaz ispirto ile yıkama tavsiye edilir. Yeniden boyama işlemine yüzey iyice kuruduktan sonra başlayınız.
Raf Ömrü
50 C-300 C arasındaki sıcaklıklarda depolama süresi 1 yıldır.
Ambalaj Şekli ve Rengi
1 kg'lık ambalajda 1 kolide 12 adet. 5 kg'lık ambalajda 1 kolide 4 adet.
Saklama Koşulları
5 C-20 C arasındaki sıcaklıklarda depolama süresi 1 yıldır.
Dikkat Edilecek Hususlar
Kapağı göze yaklaştırmadan yavaşça ve dikkatle açınız, çocukların erişebileceği yerden uzak tutunuz, kullanmadığınız zaman kutunun kapağını sıkıca kapatınız. Depolarken kapak üstte olacak şekilde koyunuz, göz ve ten ile temas halinde bol su ile yıkayınız. Göze temas ederse doktora baş vurunuz. Nitromors Boya Sökücü, kauçuk, muşamba, polistren, plastik veya vinil yer kaplama malzemeleri, cam elyafı, nasfalt, suni elyaf, pleksiglas, motorsiklet siperlikleri ve saat camları için zararlıdır. Giysileri temizlemek için uygun değildir.